Belangrijk! Omdat het oude MyWrds (dit) op den duur gaat verdwijnen en vervangen wordt door een gloednieuw systeem, is het mogelijk dat we de oude database niet meer gaan gebruiken, omdat er teveel oude en ongebruikte code tussenzit.
Als je je lijsten belangrijk vindt, maak dan gebruik van de 'Lijst downloaden'-knop die nu te zien is bij elke lijst.
Hierdoor download je een lijst als Excel-spreadsheet. Deze kan je later in het nieuwe MyWrds heel gemakkelijk weer uploaden, en dan worden de lijstjes direct weer in het systeem gezet en gekoppeld aan je Scholieren.com-account!
Hey, leuk dat je kijkt op MyWrds! Momenteel zijn we bezig met het herschrijven van MyWrds. Dit betekent dat de site misschien binnenkort niet werkt, of bepaalde functionaliteit nog ontbreekt. We gaan ervoor zorgen dat de site samenwerkt met de login van Scholieren.com en meer. Als je suggesties hebt dan horen we ze graag! Stuur mij een tweet @MaxKorlaar als je suggesties hebt, en ik zal het direct noteren!
De hele site wordt opnieuw geschreven en dus wat je nu ziet gaat compleet veranderen. Het ontwerp wordt veranderd en functies worden toegevoegd, verwijderd of versimpeld. We ontvangen graag feedback over functies die je graag terug zou zien in een nieuwe versie, dus alles kan! Laat het ons weten via de social media van Scholieren.com of mijn Twitter.